Waterkoeler

De waterkoelers en chillers van Bravilor zijn tot onze spijt uit het assortiment genomen en helaas niet meer leverbaar.


Welke alternatieven zijn er?

Wel kunnen we volgende alternatief aanbieden. Bekijk de waterkoeler hier:
Waterkoeler

De Bravilor waterkoeler is fris, zuiver en dorstlessend. De Chiller schenkt heerlijk gekoeld kraanwater. En voor de liefhebber kunnen bubbels worden toegevoegd. Grote glazen of flesjes vullen? Geen punt! U kunt het water net zo lang laten lopen als u wilt. U sluit de Chiller direct aan op de waterleiding, dus geen gesleep meer met zware waterflessen. Handig, maar vooral ook kosten- en milieubesparend. Door het moderne, frisse design past het apparaat in elke omgeving.

Waterkoeler kopen?

Professionele Waterkoeler voor de Horeca. De Waterkoeler zijn gemaakt voor intensief gebruik in hotel, restaurant en café.

De Waterkoeler specialist

Horeca apparatuur en horeca benodigdheden zoals een Waterkoeler bestel je eenvoudig online in 1 horeca webshop. Altijd scherp geprijsd & snel bezorgd!

Waterkoeler voor de horeca

Alle Waterkoeler zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een lange levensduur. Door onze jarenlange ervaring in de Horeca kunnen wij jou het best adviseren over de aanschaf van je nieuwe Waterkoeler. Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou voorzien van persoonlijk advies, want elke gebruiker is uniek!

BravilorWinkel.nl

Bekijk ons volledige aanbod horeca apparatuur en horeca benodigdheden in onze uitgebreidde webshop of in de horeca catalogus.

Gratis verzending vanaf € 82,- !

Bij het plaatsen van een bestelling gelden de volgende verzendtarieven:

- De verzend- en behandelkosten bij levering in Nederland bedragen € 6,57 (is € 7,95 incl. btw) en zijn gratis bij bestellingen vanaf € 82,00 (is € 99,22 incl. btw)
- De verzend- en behandelkosten bij levering naar België bedragen € 10,33 (is € 12,50 incl. btw) en zijn gratis bij bestellingen vanaf € 82,00 (is € 99,22 incl. btw)

Voor alle overige landen binnen Europa of buiten Europa kun je contact met ons opnemen. Wij zullen dan afhankelijk van het gewicht van je bestelling en het door jouw opgegeven afleveradres de verzendkosten bepalen en aan je doorgeven.

Meer weten over Waterkoeler van BravilorWinkel.nl?

Neem contact op met onze horeca-experts via support@bravilorwinkel.nl of 0541-700291.

Waterkoeler

- Uw Waterkoeler specialist. Altijd scherp geprijsd & snel bezorgd! -

Even geduld...

{{var product.name}}

is toegevoegd aan je winkelwagen
Webshop keurmerk


  • - Snelle levering
  • - Gratis verzending v.a. € 82,- excl. btw
  • - Wij staan achter onze producten en geven een uitstekende garantie
  • Verder winkelen
CONTACT
Post your comment

BravilorWinkel.nl